top of page
  • _

eerste weekje thuis

hallo iedereen

Ik ben bijna een weekje thuis. Het is hier eigenlijk wel fijn. Feestje voor mijn thuiskomst... Feest want een weekje oud... Allerlei mensen op bezoek. Lekker warm, knuffeltjes, nieuwe kleertjes, massa's pampertjes,...

Er is ook een stuk van mijn buik gevallen, maar ze zeiden dat het niet erg was.

Met mijn mama heb ik soms een beetje discussie over mijn eten, maar we komen er samen wel uit.

Ik twijfel ook nog of ik 's nachts zal slapen, of overdag. 's Nachts ben ik wel alleen, maar dat duurt meestal niet lang. Weeiih, er staat iemand aan mijn bedje... meestal mijn mama... met melkje.

Als het papa is, krijg ik een klopje op mijn rug en dat is het. Dan vul ik maar mijn pampertje!

tot binnenkort

1 view1 comment

Recent Posts

See All

Hoi, hoi Het is dus niet zo goed gelukt om de site bij te houden :-). Maar er zijn eindelijk terug een paar nieuwe foto's. groetjes

Wat gaat dat hier rap! Het is bijna twee weken geleden dat ik nog van me liet horen. Ondertussen ben ik al in de basket geweest, naar de waterpolo en de voetbal. En supporteren dat ik doe. Ik heb onla

amai, amai, ... Ik heb het voorbije weekend supporter gespeeld voor mijn broers. Ik zag er winnen en ik zag er verliezen. We gaan dat meer moeten doen. Ik heb zelfs voetballers bezig gezien. Nu nog di

bottom of page