top of page
  • _

nummer één supporter = Anna

amai, amai, ...

Ik heb het voorbije weekend supporter gespeeld voor mijn broers. Ik zag er winnen en ik zag er verliezen. We gaan dat meer moeten doen.

Ik heb zelfs voetballers bezig gezien. Nu nog diene waterpoloër.

We hebben het weekend perfect afgesloten... in de frituur!

njammie.

3 views2 comments

Recent Posts

See All

Hoi, hoi Het is dus niet zo goed gelukt om de site bij te houden :-). Maar er zijn eindelijk terug een paar nieuwe foto's. groetjes

Wat gaat dat hier rap! Het is bijna twee weken geleden dat ik nog van me liet horen. Ondertussen ben ik al in de basket geweest, naar de waterpolo en de voetbal. En supporteren dat ik doe. Ik heb onla

hallo iedereen Ik ben bijna een weekje thuis. Het is hier eigenlijk wel fijn. Feestje voor mijn thuiskomst... Feest want een weekje oud... Allerlei mensen op bezoek. Lekker warm, knuffeltjes, nieuwe k

bottom of page