top of page
  • _

wat vliegt de tijd...

Wat gaat dat hier rap! Het is bijna twee weken geleden dat ik nog van me liet horen. Ondertussen ben ik al in de basket geweest, naar de waterpolo en de voetbal. En supporteren dat ik doe.

Ik heb onlangs de trouwverjaardag van mijn mama en papa mogen meemaken. Fancy restaurantje!

Het is blijkbaar ook de periode van de kerstmarkten; Brugge, Oostende, Gent, ... Die leuke lichtjes overal vind ik wel superleuk.

De verpleegster zegt dat ik flink ben. Ik groei en ik verdik telkens een beetje. Mijn mama vindt het vooral fijn dat ik 's nachts veel slaap.

fijne kerst, xxx

4 views3 comments

Recent Posts

See All

Hoi, hoi Het is dus niet zo goed gelukt om de site bij te houden :-). Maar er zijn eindelijk terug een paar nieuwe foto's. groetjes

amai, amai, ... Ik heb het voorbije weekend supporter gespeeld voor mijn broers. Ik zag er winnen en ik zag er verliezen. We gaan dat meer moeten doen. Ik heb zelfs voetballers bezig gezien. Nu nog di

hallo iedereen Ik ben bijna een weekje thuis. Het is hier eigenlijk wel fijn. Feestje voor mijn thuiskomst... Feest want een weekje oud... Allerlei mensen op bezoek. Lekker warm, knuffeltjes, nieuwe k

bottom of page